bullet Materieel
bullet Werkgebied

Materieel

Hitachi 13 tons mobiele kraan

Onze mobiele kraan is met name geschikt voor het grotere grond- en sloopwerk. Met hulpstukken als een verlenggiek met werkbak, sorteergrijper en diverse bakken is de mobiele kraan breed inzetbaar.

Takeuchi 3,5 tons midikraan

Voor het meeste grondwerk gebruiken we onze 3,5 tons midikraan. Onze midikraan is 1,60 meter breed, waardoor we vrijwel alle tuinen kunnen bereiken. De kraan is uitgerust met alle mogelijke opties en hulpstukken.

Hitachi microkraan

De Hitachi microkraan is de kleinste kraan in ons machinepark. Met een breedte van 72 cm is deze kraan geschikt voor vrijwel alle tuinen.

New Holland 8560 trekker

Onze New Holland trekker kan ook het zware grondwerk aan. In combinatie met de kipper wordt de trekker ingezet voor de aan- en afvoer van allerlei materialen. In de winter gebruiken we de trekker met onze sneeuwschuif voor gladheids-bestrijding.

VGM kipper

Met onze kipper kunnen we grondstoffen zoals zand, grind en puingranulaten vervoeren. We gebruiken de kipper ook voor de afvoer van grond en groen. Onze kipper heeft een inhoud van 12 m3 en is voorzien van een afdeksysteem.

Messersi rupsdumper

We gebruiken onze rupsdumper met name bij grondwerk in kleinere tuinen. Zo kunnen we grondstoffen eenvoudig en efficiŽnt vervoeren, zonder een kruiwagen te gebruiken. Door de vlakke bodem kunnen we ook pallets vervoeren.

Mitsubishi heftruck

Een kleine wendbare heftruck, voor allerlei hefklussen. Het tilvermogen van 1800 kg is voldoende voor een pallet stenen, zodat we de heftruck ook kunnen gebruiken bij straat-werkzaamheden.

Kubota minitrekker

Onze Kubota trekker wordt vooral gebruikt voor de aanleg van grasvelden. Gecombineerd met diverse hulpstukken maken we de ondergrond zaaiklaar, waarna we kunnen inzaaien. Ideaal voor precisieklusjes, waarbij er weinig ruimte is of de ondergrond makkelijk beschadigd raakt.

Iseki minitrekker

Naast de Kubota trekker hebben we sinds 2016 een tweede kleine trekker. Ook deze Iseki van 32 pk is bedoeld om gazons en grasvelden te egaliseren.

 
Nido zoutstrooier

In combinatie met de sneeuwschuif is onze zoutstrooier onmisbaar voor gladheidsbestrijding. De zoutstrooier is uitgerust met een moderne computer en kan zowel droog als nat strooien. Door nat te strooien binden we het zout aan het wegdek en ontlasten we het milieu.

Iveco BE-trailer

Ons materieel wordt vervoerd met onze BE-trailer. Deze combinatie bestaat uit een Iveco trekker (met een vermogen van 180 Pk) en een Veldhuizen oplegger. De oplegger is 5,50 meter lang en kan ruim 6 ton laden.

Daarnaast beschikken we over verschillende hulpstukken:
bullet Verlenggiek met werkbak, voor midikraan en mobiele kraan
bullet Sleuvenbak (30 cm)
bullet Sleuvenbak (50 cm)
bullet Talud bak V-vorm
bullet Vaste bak (120 cm breed)
bullet Kantelbak (110 cm breed)
bullet Maaikorf (200 cm breed)
bullet VacuŁm hefinstallatie voor betonplaten en grote tegels
bullet Sorteergrijper (spreiding 110 cm)
bullet Laser installatie met aflezing op de kraan
bullet Palletvork voor het vervoer van materialen op pallets (tot 800 kg)
bullet Klepelmaaier voor het maaien van ruw terrein (125 cm werkbreedte)
bullet Rippertand voor het rooien van grotere stobben (60 cm diepte)
bullet Kilverbord voor een egale ondergrond bij gazonaanleg
bullet Rotoreg zaaicombinatie
bullet Frees voor het versnipperen van grasvelden
bullet Sloophamer voor kleinschalige betonsloop
Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Links    Leveringsvoorwaarden    Sitemap    Disclaimer